18. feb 2015 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Carlsberg skifter chef

18.02.15: Carlsberg A/S meddeler, at koncernchef Jørgen Buhl Rasmussen stopper i Carlsberg-gruppen, og at Cees 't Hart, der er koncernchef for et af verdens største mejeriselskaber, det hollandske mejeriselskab Royal FrieslandCampina, udnævnes til ny koncernchef. Vagtskiftet kommer til at foregå den 15. juni 2015.

Læs mere

Fødevarebanker har et stort uudnyttet potentiale for at minimere madspild

18.02.15: En ny nordisk undersøgelse finansieret af Nordisk Ministerråd via programmet for grøn nordisk vækst viser, at der i de nordiske lande blev serveret 3 millioner måltider mad baseret på fødevareoverskud i 2013, selvom der kun er tre "officielle" fødevarebanker i regionen.

Læs mere

Mondelez får ny direktør i Danmark

17.02.15: Jesper Hvid-Hansen er med effekt fra i går udnævnt til adm. direktør for Mondelez International Danmark. I den nye stilling vil han være ansvarlig for den fortsatte succes for Mondelez International som en af de førende FMCG-virksomheder på det danske marked med mærker som Tuc, Oreo, Marabou, Stimorol og Philadelphia.

Læs mere

Danmark har verdensrekord i forbrug af økologi

11.02.15: I intet andet land fylder økologiske varer så meget i indkøbskurvene som i Danmark. Men også i resten af verden vokser efterspørgslen på økologi. Det viser ny international rapport, som i dag offentliggøres på verdens største økologi-messe, BioFach, i Nürnberg. Her står en række danske virksomheder klar til at gå på jagt efter nye eksportmarkeder. Fødevareministeren besøger den danske fællesstand, der rummer 19 udstillere, i dag.

Læs mere

Nøglehullet skal på endnu flere fødevarer

11.02.15: Fra marts kan både bagerens rugbrød og slagterens skinkeschnitzler blive nøglehulsmærket. Fødevarestyrelsen opfordrer producenter og detailhandel til at gribe de nye muligheder.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Fra tema Ingredienser
Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg